Transparent
Inloggen
Sluiten

Stekelenburg persoonlijk akkoord met AS Roma

30 juli 2011 17:57 - Sport-promotion.nl

Maarten Stekelenburg heeft vandaag een persoonlijk akkoord bereikt met AS Roma. De keeper kwam een vierjarig contract overeen met de Italiaanse club. Na een goed verlopen medische keuring verliepen de onderhandelingen over de overgang vlot. "Eindelijk is de kogel door de kerk. Ik zal hier straks met een trots gevoel voor vier jaar tekenen. De club ademt voetbal uit, in alle opzichten. Ik heb nog geen tijd gehad om het stadion te bekijken, maar ik heb al wel het trainingscomplex gezien. En dat mag er zijn. Alle faciliteiten zijn aanwezig, de verzorging van de spelers is optimaal. Iedereen heeft zijn eigen kamer op het complex, prachtig allemaal," aldus de keeper zelf.

Zondagavond vliegt Stekelenburg terug naar Nederland. "Als er dan nog steeds geen witte rook is, zal ik nog langer moeten wachten. Maar het is zoals het is. Ik kan er zelf verder geen invloed meer op uitoefenen," zo gaf de keeper aan over de definitieve afronding van de transfer tussen de clubs.

Meer: Sport-promotion.nl

Meer op Sport-promotion.nl




Tags

stekelenburg roma ademt afronding kerk keuring kogel nederland promotion rook verliepen verzorging vierjarig vlot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper