Transparent
Inloggen
Sluiten

Sigthorsson kijkt uit naar eerste speelminuten voor Ajax

16 juli 2011 13:43 - Ajax.nl

Op de officiële website laat Kolbeinn Sigthorsson weten echt uit te kijken naar zijn eerste speelminuten. "Ik ga zeker genieten van mijn eerste minuten als spits van Ajax. Hopelijk krijg ik zaterdag tegen 1. FC Nürnberg al wat speelminuten. Het zal een mooi moment worden met nummer 9 op mijn rug en de drie sterren boven het Ajax-logo. Ik zal die eerste minuten heel erg koesteren en er ook bewust van gaan genieten."

Sigthórsson heeft de afgelopen dagen ook plezier beleefd aan de duels met trainer Frank de Boer. "Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat de trainer zo veel en fanatiek meedoet met de training. Aan alles kan je zien dat Frank de Boer een wereldtopper is geweest. Voor mij als spits is het natuurlijk extra leuk om duels met je eigen trainer uit te vechten. Op de trainingen moet je toch laten zien wat je kan."

Meer van Sigthorsson lees je op Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

sigthorsson boer fanatiek kolbeinn logo nurnberg wereldtopper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper