Transparent
Inloggen
Sluiten

129 wint Ajax Netwerk VoVo 2010/2011

10 juli 2011 09:52 - VoVo

De clubs zijn alweer druk met de voorbereiding, maar wij zijn onze bezoekers nog één uitslag van het vorige seizoen schuldig, namelijk die van de Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo). Van alle Ajacieden die meedongen bleek 129 de beste. Hij bleef met 368 punten de concurrentie ruim voor. Op de tweede plek van de fans van de club uit Amsterdam kwamen gedeeld hahaha-lo, kees kivits en patatman.

Frank van Beek en willo waren de beste voorspellers voor Eredivisie-wedstrijden. 129 was het meest precies in de beker- en Europese wedstrijden. In dat laatste klassement ex aequo met hahaha-lo.

In het Interlands klassement eindigden vier Ajacieden gelijk, namelijk afca1900, smarkiej, milk en Dr.Pado. Hompie was de beste als het ging om het voorspellen van de playoffs. In het relatief klassement was bodyhair de beste voor wat betreft heel Soccer Netwerk met 77,78% juiste voorspellingen.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2011/2012 is inmiddels alweer van start gegaan met de strijd om de Johan Cruijff Schaal XVI.

Meer op VoVo
Tags

vovo klassement hahaha aequo afca beek bodyhair eredivisie hompie kivits loginnaam meedongen milk pado patatman playoffs smarkiej vermelding voorspelcompetitie voorspellen voorspellers voorspellingen willo xvi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.
Ajax E-zine

Meer dan 35.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez antony bayern berghuis blind bloed buitenspelers danilo elsimao eredivisie feyenoord fier giphy gorter haller jeroene jim jong koen kudus labyad mazraoui nederland neres pasveer quido rennes tadic tagliafico titel