Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax in slotfase langs Jong Twente

5 maart 2002 06:21 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: P.

Jong Ajax heeft tegen Jong Twente pas in de slotfase van de wedstrijd de overwinning uit het vuur weten te slepen. Wesley Sneijder was in de 82ste minuut verantwoordelijk voor het enige doelpunt. Een vrije trap van Jason Culina eindigde tegen de lat en werd door Sneijder ingeschoten.

Jelle van Damme debuteerde in Ajax-shirt, maar hij moest met een rode kaart (twee keer geel) het veld verlaten. Petri Pasanen verliet geblesseerd aan zijn enkel in de vijftiende minuut het veld en Mido speelde ongeveer zeventig minuten mee. De Egyptenaar werd in de twintigste minuut van de tweede helft gewisseld. Tot die tijd speelde hij als tweede spits naast Quansah.

Door deze winst neemt Jong Ajax de koppositie over van Jong Willem II, aanstaande zaterdag de tegenstander op De Toekomst. ,,Dat is natuurlijk wel bijzonder. Wij hebben zestien wedstrijden gespeeld en slechts een verloren. Dit jaar zijn we nog ongeslagen" Op 18 maart speelt Jong Ajax de halve finale van de beker voor tweede elftallen tegen Vitesse en op 29 maart zal de halve finale van de Amstel Cup tegen FC Utrecht volgen. "Elke wedstrijdbespreking begin ik met het noemen van de datum en waar we nog allemaal in meedoen."

Op alle mogelijke fronten, zo blijkt.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

jong twente amstel culina damme egyptenaar fronten ingeschoten jason mido pasanen petri quansah utrecht vitesse vuur wedstrijdbespreking zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj roon rulli sevic shogun sutalo tahirovic taylor vos