Transparent
Inloggen
Sluiten

Lindgren: 'Mooi gebaar van Frank de Boer'

21 juni 2011 07:26 - Telegraaf

Verslaggever: P.

Rasmus Lindgren is meer dan tevreden over de medewerking die hij van Ajax kreeg bij zijn vetrek naar Oostenrijk. Tegenover de Telegraaf zegt Lindgren: "Dat Frank de Boer zich zo opstelde, was een heel mooi gebaar. Kennelijk werd ik gewaardeerd. Ik vind het vertrek moeilijk, heb het altijd erg naar mijn zin gehad. Maar ik moet aan mezelf denken. Ik ben op een leeftijd dat ik moet spelen, ben daar klaar voor en was dus toe aan een nieuwe uitdaging. Bij Ajax had ik op mijn positie Vurnon Anita en Eyong Enoh voor me en was de kans op speeltijd klein."

Een terugkeer naar Zweden was niet aan de orde, ondanks dat er belangstelling was van clubs uit de Allsvenskan: "(..) ik wilde graag in het buitenland blijven, vond mezelf nog niet klaar voor een terugkeer naar Zweden. Misschien kan dat later nog."

Meer op Telegraaf




Tags

lindgren boer zweden allsvenskan anita enoh eyong oostenrijk opstelde rasmus telegraaf vetrek vurnon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.240 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht