Transparent
Inloggen
Sluiten

Lindgren lijkt naar Red Bull Salzburg te vertrekken

18 juni 2011 16:14

Rasmus Lindgren lijkt kort voor een overstap naar Red Bull Salzburg. De lokale krant Salzburger Nachrichten meldt vandaag dat de overgang op details na rond is. Zelf wilde de Zweed tegenover Fotbollskanalen geen commentaar geven op de berichten. Lindgren is momenteel op huwelijksreis in de Verenigde Staten. Zijn zaakwaarnemer wilde tegenover Sporten.dk het bericht niet bevestigen, maar gaf wel aan dat er snel nieuws komt. 'Het is een dag of twee te vroeg om iets te kunnen zeggen. Maandag weten we veel meer over de toekomst van Rasmus.' Ook Zweedse en Deense clubs zijn in de markt voor de middenvelder. Zij hebben echter moeite het salaris van Lindgren bij Ajax te evenaren.

Lindgren heeft nog een contract voor een jaar bij Ajax, maar mag na overleg met de club transfervrij vertrekken. Kiest hij definitief voor Red Bull dan zal hij ploeggenoot worden van oud-Ajacied Petri Pasanen. Bij de club staat Nederlander Ricardo Moniz aan het roer.




Tags

lindgren salzburg rasmus fotbollskanalen huwelijksreis moniz nachrichten pasanen petri roer salzburger zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam