Transparent
Inloggen
Sluiten

'Boilesen komend seizoen op toplijst voor Barcelona scouts'

16 juni 2011 09:43

Nicolai Boilesen is tot nu toe de uitblinker bij de Denen op het EK-21. Dat is ook in andere landen niet onopgemerkt gebleven. Volgens Sporten.dk heeft Barcelona de verdediger inmiddels gepromoveerd naar de hoogste categorie voor de scouts van de club, hetgeen zou inhouden dat komend seizoen scouts van de club naar wedstrijden van Ajax worden gestuurd om 90 minuten lang puur op de verdediger te letten. Ook de topscout van Manchester United zou onder de indruk zijn geweest.

Ajax zou verder al diverse vragen hebben ontvangen over de vraagprijs voor de verdediger. De kans dat hij nu al weggaat bij Ajax is echter nihil. "We zijn trots op het succes van Nicolai Boilesen en Christian Eriksen tijdens het EK-21. Er is veel aandacht rondom de twee spelers, maar zij zijn onderdeel van de plannen voor de toekomst van Ajax en ik ga er dan ook vanuit dat ze gewoon bij Ajax blijven," aldus Frank de Boer.




Tags

boilesen barcelona toplijst boer eriksen inhouden onopgemerkt topscout

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht