Transparent
Inloggen
Sluiten

'Overmars voorlopig geen algemeen directeur'

15 juni 2011 12:35 - Ajaxlife.nl

Verslaggever: P.

Marc Overmars zal niet de nieuwe algemeen directeur van Ajax worden. Overmars laat tegenover VI weten zich bewust te zijn van zijn beperkingen. Hij sluit niet uit er in de toekomst wel klaar voor te zijn. Er komt nog een gesprek tussen Steven ten Have, Marjan Olfers en Marc Overmars aangezien de kans groot is dat Overmars wel iets bij Ajax wil gaan doen. De oud-Ajacied ambieert een vrije rol, zodat hij zich in alle geledingen van de organisatie kan bewegen. "Zoals ik nu ook bij Go Ahead werk. Ik sta op het veld, weet wat er leeft in de kleedkamer, maar ik schuif ook aan bij het managementoverleg of bij de raad van commissarissen. Ik ben pas 38 jaar en iets doen bij Ajax zou een mooie volgende uitdaging zijn. Maar bij Go Ahead hoeven ze niet bang te zijn dat ik de club in de steek laat. Want ik ben aan dit speciale project begonnen en dat maak ik ook af," aldus Overmars.

Meer op Ajaxlife.nl




Tags

overmars ambieert managementoverleg marjan olfers project

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht