Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax houdt Feyenoord op afstand via gelijkspel

3 maart 2002 12:44

Verslaggever: RvN

De klassieker tussen Ajax en Feyenoord eindigde vandaag in de Arena in een 1-1 gelijkspel. Daardoor houdt Ajax Feyenoord op een afstand van 5 punten. Datzelfde geldt voor PSV, al hebben beide achtervolgers nog wel een wedstrijd te goed en zij kunnen dus op 2 punten afstand van Ajax komen. Ajax kwam vanmiddag een kwartier op tijd op achterstand na een doelpunt van invaller Leonardo. 5 minuten voor tijd scoorde Ajax eindelijk de verdiende treffer, via een penalty. De Noor Bergdolmo wist wel raad met dit buitenkansje en zette de ploegen op gelijke hoogte. Zlatan Ibrahimovic miste twee wereldkansen om Ajax aan de overwinning te helpen. Al met al is het gelijke spel na de achterstand helemaal niet zo gek, omdat het Feyenoord voorlopig op afstand houdt.

Meer op




Tags

feyenoord achtervolgers arena bergdolmo ibrahimovic klassieker leonardo noor wereldkansen zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos