Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax B1 begint World Cup voor clubs met 2-3 nederlaag tegen Barcelona

12 juni 2011 13:10

Ajax B1 is de World Cup voor clubs in Madrid begonnen met een nederlaag. In een hele leuke wedstrijd werd met 2-3 verloren voor Barcelona B1. Lazic scoorde voor Ajax, het andere doelpunt was een eigen doelpunt van Barcelona. In het andere duel in de poule versloeg Corinthians Atletico Madrid met 1-4.



Ajax B1 begint vanavond aan de zevende editie van de Junior World Cup voor clubteams. Het jaarlijkse toernooi wordt gehouden in Madrid. Eerdere winnaars waren Boca Juniors (2005 en 2006), Sao Paulo (2007 en 2008), Real Madrid (2009) en Corinthians (2010).

Om 20.00 uur vanavond staat het eerste poule duel voor de B1 van Ajax tegen de leeftijdsgenoten van Barcelona op het programma. Maandag volgt een duel tegen het Braziliaanse Corinthians en woensdag de laatste poulewedstrijd tegen Atletico Madrid. In de andere poule spelen Real Madrid. Schalke'04), Benfica en Olympique Marseille.




Tags

madrid barcelona world corinthians atletico benfica boca clubteams editie juniors lazic marseille poulewedstrijd schalke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht