Transparent
Inloggen
Sluiten

De Zeeuw wil duidelijkheid van Ajax over zijn kansen

8 juni 2011 16:15 - NU.nl

De zaakwaarnemer van Demy de Zeeuw laat in de nieuwe uitgave van Voetbal International weten dat Demy de Zeeuw duidelijkheid wil over de plannen van Ajax met hem. De club haalde Theo Janssen waardoor de vooruitzichten voor de kansen op een basisplaats lijken te slinken. De belangenbehartiger vindt dat Ajax hierover duidelijk moet communiceren. "Dat is tot nu toe niet gebeurd. Demy maakt voor zichzelf de afweging. Misschien blijft hij wel bij Ajax," aldus de zaakwaarnemer. "Aan de andere kant: Ajax zegt wel dat Demy belangrijk is en niet weg moet, maar het is wel een signaal dat ze in gesprek zijn gegaan met Spartak Moskou. Dat spreekt elkaar natuurlijk wel tegen. Demy laat alles rustig op zich afkomen, er is ook meer interesse."

Meer op NU.nl




Tags

demy belangenbehartiger communiceren janssen slinken spartak vooruitzichten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos