Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff baalt van impasse bij Ajax

6 juni 2011 07:19

In zijn column in De Telegraaf laat Johan Cruijff voor het eerst duidelijk blijken te balen dat hij door de bestuurlijke impasse bij Ajax niet door kan zetten.

"Door alle ontwikkelingen van de laatste maanden is het helaas onmogelijk om spijkers met koppen te slaan. [...] Met dank aan bestuurders en een directie die ons al zes maanden dwars zitten. Elke keer komen ze weer met iets, waardoor wij spitsroeden moeten lopen. Daardoor zitten we nog twee maanden tussen het wal en het schip, wat het belang van Ajax allesbehalve ten goede komt."

"Laten we hopen dat we over een tijdje kunnen zeggen, dat Ajax een blauwdruk voor de rest van de sport is geworden. Goede mensen op de juiste plekken, met verstand van de sport op de posities die daar direct mee in verband staan. [...] Duidelijk is in ieder geval, dat dit nooit meer mag gebeuren. Daarom gaat iedereen richting de toekomst meteen zijn verantwoordelijkheid nemen. Ajax moet oud-spelers opleiden voor functies in de club. Ik kan me niet voorstellen, dat als je tien, twintig ex-voetballers een studie laat volgen, niet een man of vijf naar boven komen drijven die op bestuurlijk niveau voor de club van waarde kunnen zijn."

Lees de gehele column: De Telegraaf




Tags

column telegraaf allesbehalve bestuurlijk blauwdruk drijven spijkers spitsroeden studie wal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper