Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Duivenbode: 'Ajax nu in vacuüm'

3 juni 2011 08:35 - NUsport

In het blad NUsport laat Theo van Duivenbode weten het te betreuren dat het nog geruime tijd zal duren alvorens de nieuwe RvC geïnstalleerd is. "Ajax zit nu in een vacuüm. Tot minimaal eind juli kan er geen actie worden ondernomen. Allemaal tijdverlies. Dat de jeugdopleiding beter kan door middel van individuele training (zoals Johan Cruijff wil), dat vind ik ook. Ik vind alleen dat dat al gebeurt. En graag zou ik Dennis Bergkamp bij Ajax 1 zien als individueel trainer. Onder Frank de Boer. Daar moet een bekwame algemeen directeur boven. En die bepaalt welke spelers er komen. Een trainer gaat in de historie binnen twee jaar weg. Dus mag hij geen spelers halen. Want de volgende wil weer anderen. Pure kapitaalvernietiging."

Van Duivenbode is ook niet afkerig van een rentree van Louis van Gaal. "Maar we hebben te maken met de wrevel tussen Cruijff en Van Gaal. Het liefst zou ik Cruijff, Van Gaal, Hiddink en Adriaanse aan een tafel zetten. Dan komen ze erachter dat het allemaal goede mensen zijn met veel verstand van voetbal. Zou voor mij een droom zijn, als die mannen zich met z'n allen voor Ajax zouden inzetten."

Meer op NUsport




Tags

duivenbode gaal vacuum adriaanse afkerig bergkamp blad boer geinstalleerd hiddink historie kapitaalvernietiging ondernomen rvc tijdverlies wrevel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos