Transparent
Inloggen
Sluiten

Clubs krijgen ieder 12.500 kaarten voor duel om Johan Cruijff Schaal

1 juni 2011 17:20 - KNVB.nl

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt gespeeld op zaterdag 30 juli om 20.00 uur in de Amsterdam ArenA. Deze traditionele openingswedstrijd van het seizoen wordt gespeeld tussen bekerwinnaar FC Twente en landskampioen Ajax. De kaartverkoop voor (seizoen)clubkaarthouders van beide clubs start binnenkort. In beginsel zijn er per club 12.500 kaarten beschikbaar.

Naar aanleiding van de goede ervaringen bij de laatste onderlinge wedstrijden – de KNVB bekerfinale d.d. 8 mei 2011 en de competitiewedstrijd Ajax – FC Twente d.d. 15 mei 2011 - zijn beide clubs, de gemeente Amsterdam, politie Amsterdam/Amstelland, de Amsterdam ArenA en de KNVB tot een regeling gekomen waarbij er geen beperkende maatregelen opgelegd worden met betrekking tot vervoer.

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat een dergelijke regeling getroffen wordt; de betrokken partijen willen hiermee laten zien dat ‘goed gedrag loont’. De gemaakte afspraken zijn bovendien geheel in lijn met de ambitie van de bond om te komen tot normalisatie van de voetbalbeleving, en het nieuwe ‘Kader voor beleid Voetbal en Veiligheid’ dat door minister Opstelten naar de Tweede Kamer is gestuurd.

Meer op KNVB.nl




Tags

arena knvb regeling twente amstelland beginsel bekerfinale clubkaarthouders gemaakte gemeente kader minister normalisatie openingswedstrijd opstelten vervoer voetbalbeleving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal