Transparent
Inloggen
Sluiten

Anita wil een dragende speler worden bij Ajax

27 mei 2011 18:23 - Ajax.nl

Vurnon Anita reageerde bij het ondertekenen van zijn contractverlenging tot 2014 dolblij. Na de komst van Frank de Boer verloor hij zijn plaats als linksback, maar knokte hij zich snel terug in het elftal. "Dit had ik niet durven dromen. Ik ben er hartstikke trots op. Dit betekent heel veel voor mij, omdat Ajax mijn eerste club is, ik hier nog steeds speel en ook nog dit seizoen kampioen ben geworden. Het was een makkelijke keuze om bij te tekenen. Ik ben nog lang niet uitgeleerd. En er zijn nog veel mooie wedstrijden te spelen bij Ajax. Volgend seizoen kan ik een dragende speler worden door ook de jongens uit de jeugd te helpen."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

anita boer dolblij knokte uitgeleerd vurnon

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer potter remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam