Transparent
Inloggen
Sluiten

Eriksen krijgt Cruijff-prijs Talent van het Jaar

23 mei 2011 07:16

Christian Eriksen zal op het jaarlijkse Voetbalgala de prijs van Talent van het Jaar uitgereikt krijgen. Door een jury onder leiding van Johan Cruijff is hij verkozen voor de prestigieuze titel. "Het is een prachtige kroon op een waanzinnig seizoen. Hier ben ik ongelooflijk trots op," zo laat hij weten in De Telegraaf. Hij heeft ervoor gekozen het bij de prijs horende Cruyff Court aan te laten leggen in Denemarken.

Onomwonden liet hij nogmaals weten zeker bij Ajax te zullen blijven. "Ik blijf zeker. Ja, welke club er ook komt. Het is belangrijk dat ik veel speel, heb het hier naar mijn zin en ik ben voor mijn gevoel nog te jong om naar een grote Europese club te gaan. Daar heb je alleen kans van slagen als je als gearriveerde speler binnenkomt.”

Meer: De Telegraaf




Tags

eriksen telegraaf binnenkomt court cruyff denemarken gearriveerde horende jong kroon onomwonden titel voetbalgala

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht