Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: Vermeer mijn eerste keeper bij vertrek Stekelenburg

17 mei 2011 07:09 - De Telegraaf

De Telegraaf meldt dat Maarten Stekelenburg tweede keus is bij Manchester United. David de Gea van Atletico Madrid is de eerste keus voor de Engelse topclub, alleen wordt er nog getwijfeld over diens jonge leeftijd van 20 jaar.

Als Stekelenburg vertrekt, ligt de opvolger wat De Boer betreft al vast. "Dan is Kenneth Vermeer voor honderd procent zeker mijn eerste keeper. Kenneth is een meevoetballende keeper en dat is voor ons spel van levensbelang. We zoeken dan iemand die tussen Kenneth en Jeroen in komt te staan. Een type Fred Grim als destijds achter Edwin van der Sar zou het ideale plaatje zijn. Maar een ervaren keeper is niet makkelijk te vinden. Een jonge, talentvolle keeper is daarom ook een optie."

Meer op De Telegraaf




Tags

stekelenburg boer vermeer atletico gea grim levensbelang madrid sar telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht