Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: een beter begin had niemand zich kunnen wensen

16 mei 2011 07:04

Johan Cruijff wijdde zijn column in De Telegraaf uiteraard aan het kampioenschap van Ajax. "Het is een fantastisch begin. De sfeer in het stadion en de manier waarop er werd gewonnen, positiever kan het nieuwe hoofdstuk straks niet worden opengeslagen. Want zoals iedereen weet is er enkele maanden geleden een analyse gemaakt over hoe het met Ajax verder moet. De realiteit leert, dat er de afgelopen maanden te wisselvallig is gevoetbald. Niet alleen door Ajax, maar ook door de concurrentie. Het knappe van Frank de Boer is geweest, dat hij er desondanks in is geslaagd om stappen te maken. Daarom moeten de komende maanden ook de voorwaarden worden geschapen, dat deze lijn wordt doorgetrokken. Ondersteund vanuit alle geledingen van de club."

"Volgende week zal ik hier dieper op ingaan. Nu nog niet. De afgelopen weken heeft iedereen uit onze groep zich bewust rustig gehouden. Juist om het eerste elftal niet voor de voeten te lopen, zolang Ajax in de race om het kampioenschap was. Het zegt veel over alle betrokkenen, dat iedereen zich daar ook aan gehouden heeft."

"Nu de titel binnen is, gaan we aan de slag. Maar pas na het feest. Eerst moet iedereen genieten van een mooie ontlading. Ajax is eindelijk kampioen, Ajax speelt weer Champions League en Ajax kan daardoor verder. Een beter begin had niemand zich kunnen wensen."

Lees de gehele column: De Telegraaf




Tags

column telegraaf boer geschapen hoofdstuk opengeslagen titel wijdde wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord frankrijk gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht