Transparent
Inloggen
Sluiten

20.25 uur: Heilig Gras met Frank de Boer

13 mei 2011 14:28 - TVgids.nl

Heilig Gras heeft vanavond een editie gewijd aan Ajax coach Frank de Boer. Het programma wordt vanavond van 20:25 uur tot 21:20 uur uitgezonden op Nederland 3. Henk Spaan heeft Frank de Boer de afgelopen maanden op de voet gevolgd. Hij kreeg een aantal keren de kans om met de trainer te praten over zijn team en de toekomst van Ajax. Het resultaat is een uitzending van Heilig Gras waar mening voetballiefhebber ongetwijfeld met plezier naar kijkt.

Turbulente tijden
Het zijn turbulente tijden voor Frank de Boer. Hij volgde Martin Jol op als trainer van de club en kreeg vervolgens heel wat voor zijn kiezen. Vooral ‘het plan van Johan Cruijff’ deed veel stof opwaaien. Het bestuur van Ajax en de Raad van Commissarissen stapte op en nog altijd is het laatste woord hierover niet gezegd.

Landskampioenschap
Toch slaagde Frank de Boer erin zijn club naar de finale van de KNVB Beker te loodsen. In de verlenging verloor de ploeg uiteindelijk met 3-2. Maar de strijd is nog niet gestreden. Zondag staat zijn Ajax opnieuw tegenover de Tukkers. Dan vechten de ploegen in een rechtstreeks duel uit wie zich kampioen van Nederland mag noemen.

Meer op TVgids.nl




Tags

boer gras nederland bestuur editie jol knvb landskampioenschap loodsen opwaaien slaagde spaan stapte stof uitzending verlenging voetballiefhebber

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht