Transparent
Inloggen
Sluiten

Treffer Machlas zorgt voor 3 belangrijke punten

24 februari 2002 15:06

Verslaggever: M

Ajax heeft zondagmiddag in Breda zeer belangrijke punten gepakt in de strijd om het landskampioenschap. Door een nipte 0 - 1 overwinning op NAC blijven de Amsterdammers ook na dit weekend koploper in de KPN Eredivisie. Feyenoord en PSV komen later deze middag nog in actie tegen respectievelijk FC Twente en FC Utrecht. De enige treffer van de wedstrijd kwam op naam van Nikos Machlas. De Griek, die in de tweede helft inviel voor Mido, trof in de 71ste minuut doel door de bal uit een voorzet van Maxwell achter Babos te werken. NAC gooide er nog een slotoffensief uit om de gelijkmaker te forceren, maar dat had voor de thuisploeg niet het gewenste resultaat.

Meer op




Tags

machlas nac babos eredivisie feyenoord gooide griek inviel kpn landskampioenschap maxwell mido nikos twente utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper