Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: jammer dat je jezelf niet beloont

8 mei 2011 21:09

Frank de Boer was na afloop voor de camera van Eredivisie Live teleurgesteld over de nederlaag, die in zijn ogen niet verdiend was. "In de eerste helft domineerden wij. Natuurlijk hebben zij ook wel kansen gehad. Maar het was een enorme psychologische tik dat we een doelpunt tegen kregen vlak voor rust. Het eerste kwartier na rust ging het niet goed, durfden we ook niet te voetballen. Na een kwartier ging het beter en durfden we ook weer te voetballen. Vanaf dat moment waren wij de beste partij. We hadden heel veel balbezit, ook in de verlenging, een bal op de lat en de paal. Jammer dat we onszelf niet beloond hebben. Zij waren natuurlijk ook wel gevaarlijk met voorzetten waar we het altijd moeilijk mee hebben. Het is erg jammer. Maar ik ben wel trots op ze. Ze hebben keihard gewerkt en ook na de psychologische tik van de 2-2 er weer bovenop geknokt. We hadden een beter lot verdiend vandaag."




Tags

boer beloont durfden domineerden eredivisie geknokt lot verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal