Transparent
Inloggen
Sluiten

Nicolai Boilesen blij met vertrouwen

2 mei 2011 15:55 - FC Update

Verslaggever: P.

In een interview met FC Update geeft Nicolai Boilesen aan blij te zijn met het vertrouwen dat in hem is gesteld. "Eerlijk gezegd had ik het niet verwacht, maar de trainer geeft me het vertrouwen. Ik wil iedere wedstrijd bewijzen dat hij de juiste beslissing heeft genomen. Dit is waarvoor ik zo hard heb gewerkt. Ik ben een technische verdediger en wil graag betrokken raken bij de opbouw. Aan mijn verdedigende acties moet ik nog werken. Het gaat iedere wedstrijd beter. Ik speel zoals ik deed in de jeugdopleiding, dus ik weet mijn taken. Ik word bovendien niet snel zenuwachtig. Daarnaast krijg ik veel steun van mijn ploeggenoten. Vooral met Christian Eriksen heb ik een goede band. Ik ken hem al vanaf mijn veertiende, hij is een goede vriend," aldus Boilesen.

Meer op FC Update




Tags

boilesen eriksen opbouw zenuwachtig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca barcelona berghuis beuker derk dof elsimao faberski farioli feyenoord gekke hato johanssen jordi kiki kroes maccabi nac ontgaat opmerkelijk pasveer post ramaj rensch rulli sevic sutalo traore veerman weghorst