Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: voldoende geld om ons te versterken

2 mei 2011 07:46

In het programma Studio Voetbal liet Frank de Boer weten dat er komende zomer voldoende geld is om het elftal sportief te versterken. 'We staan er financieel goed voor, dus we kunnen investeren in spelers.' Volgens de hoofdcoach van Ajax heeft er nog geen enkele club zich gemeld voor een van de spelers van Ajax.

De Boer houdt er in ieder geval wel rekening mee dat Maarten Stekelenburg zal vertrekken. "Hij wil heel graag naar een Europese topclub toe." Of El Hamdaoui komende zomer weg zal gaan? 'Dat moet je aan Mounir vragen. "Ik denk nog steeds dat hij ook als spits kan functioneren binnen ons spelsysteem." Wel bevestigde de coach dat het zeker de bedoeling is om er een spits bij te halen. Volgens De Boer staan Kolbeinn Sigthorsson en Bas Dost beiden op het kleine lijstje kandidaten.




Tags

boer dost hamdaoui kolbeinn mounir sigthorsson spelsysteem stekelenburg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text