Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verlengt contract Fred Grim niet

21 februari 2002 18:13 - Officiele website Ajax

Verslaggever: P.

Eerder werd bericht dat de technische staf van Ajax de evaluatie van de spelers die momenteel onder contract staan in Amsterdam heeft afgerond. De kogel schijnt wat Fred Grim betreft door de kerk te zijn.

Teletekst en Ajax.nl melden dat Ajax het contract van Fred Grim niet verlengd zal worden. Ronald Koeman kiest voor Bogdan Lobont, de doelman van het nationale team van Roemenie, Australier Joey Didulica en keeperstalent Maarten Stekelenburg.

Fred Grim kwam in 1984, via JOS, bij de selectie van het eerste elftal van Ajax. In 1987 verhuisde hij voor acht seizoenen naar Cambuur Leeuwarden. Fred Grim, die elf seizoen bij Ajax als keeper onder contract heeft gestaan en als tweede keeper achter Edwin van der Sar de Europa Cup I won, zal wellicht worden opgenomen in de technische staf van de Amsterdamse club.

Meer op Officiele website Ajax




Tags

grim australier bogdan cambuur didulica joey keeperstalent kerk koeman kogel lobont roemenie sar stekelenburg teletekst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos