Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax: reglementen uitgebreid bestudeerd; zaak voorgelegd aan aanklager

24 april 2011 20:13

Excelsior reageerde woedend op het vertonen van beslissende beelden van het duel Feyenoord - PSV tijdens Ajax - Excelsior, omdat daardoor de Ajax fans nog meer achter het team gingen staan en dat de wedstrijd zou beïnvloeden. In een reactie liet Ajax tegen Eredivisie Live weten dat Ajax van te voren de reglementen uitgebreid heeft bestudeerd en dit volgens de regels is toegestaan. Wel zegt Ajax gestopt te zijn met de beelden na de 2-1 van Feyenoord, mede vanwege klachten van Excelsior-zijde tijdens de wedstrijd. In een reactie liet de KNVB tegen Eredivisie Live weten dat het verboden is om discutabele momenten van de wedstrijd op video-beelden te vertonen. Over beelden van andere wedstrijden staat niets in de regels.

Volgens de KNVB is het aan de aanklager om zich hierover eventueel te buigen. De zaak is aan hem voorgelegd. Hij besluit of er een vooronderzoek komt of niet.




Tags

aanklager bestudeerd excelsior reglementen voorgelegd eredivisie feyenoord knvb vertonen beinvloeden buigen discutabele verboden vooronderzoek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht