Transparent
Inloggen
Sluiten

Technische staf klaar met evalueren

18 februari 2002 23:31 - ANP

Verslaggever: M

Technisch directeur van Ajax Leo Beenhakker heeft maandag laten weten dat de Amsterdamse club de evaluatie van de spelers die momenteel onder contract staan in Amsterdam heeft afgerond. De technische staf heeft elke speler inmiddels op de hoogte gebracht van wat de club met hen van plan is, of ze wel of niet nog een toekomst hebben bij de huidige koploper van de KPN Eredivisie. Beenhakker wilde over de plannen nog niets naar buiten brengen.

Zeker is in ieder geval dat Ajax het aantal contractspelers, momenteel 57, flink wil terugschroeven. Een lastige opgave omdat, afgezien van Fred Grim, elke speler in de A-selectie nog een contract voor 1 of meerdere seizoenen heeft in Amsterdam. Beenhakker weigert te spreken van een sanering. Volgens hem gaat hem om de posities en niet om het aantal spelers. 'Sommige posities zijn overbezet, andere niet. Dus als Koeman versterkingen wil hebben, kijken we naar de posities in de ploeg."

Meer op ANP




Tags

beenhakker afgezien eredivisie grim koeman kpn leo opgave overbezet sanering terugschroeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos