Transparent
Inloggen
Sluiten

6500 kaarten verkocht voor bekerfinale tot nu toe

13 april 2011 09:19

Spits meldt dat er tot nu toe door Ajax 6500 kaarten zijn verkocht voor de bekerfinale. Vooralsnog is er geen run op de kaarten. De vrije verkoop is nog niet begonnen, sinds zaterdag zijn de seizoenkaarthouders eerst aan de beurt. "Het is vooral de competitie die nu onder de fans leeft", zegt een Ajax woordvoerder. "Afgelopen zondag zaten er tijdens de wedstrijd tegen FC Groningen meer dan 50.000 mensen in de ArenA, dat zegt genoeg. Supporters moeten met de bus of trein naar Rotterdam, dat is heel wat anders dan dat je een thuiswedstrijd bezoekt. Je kunt dus niet verwachten dat de helft van de seizoenkaarthouders de finale bij wilt wonen." Ajax verwacht uiteindelijk wel de 17500 kaarten allemaal te kunnen verkopen.

Meer: Spits




Tags

bekerfinale arena bezoekt groningen run trein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst