Transparent
Inloggen
Sluiten

Nuon beschuldigt Karel Aalbers

3 maart 2000 16:32 - AD

Verslaggever: M

De hoofdsponsor van Vitesse Nuon heeft de ex-voorzitter van Vitesse Karel Aalbers beschuldigt van het achterover drukken van een deel van de tranfersom die Ajax heeft betaald voor Nikos Machlas aan de Arnhemse club. Een woordvoerder van het energiebedrijf liet gisteren aan het AD weten dat Nuon het vermoeden heeft dat Vitesse veel meer geld van Ajax heeft gekregen voor Machlas dan de 19 miljoen gulden die door beide clubs openbaar is gemaakt.

Een medewerker van Vitesse meldt nu dat dit nonsens is. 'Ik was zelf betrokken bij de transfer van Machlas, en ik kan je verzekeren: er is geen stuiver meer betaald dan 19 miljoen gulden. Die woordvoerder liegt glashard. De hoogste baas van Nuon was zelf aanwezig bij de onderhandelingen'.

Meer op AD




Tags

nuon vitesse aalbers beschuldigt karel machlas gulden achterover arnhemse energiebedrijf glashard hoofdsponsor medewerker nikos nonsens openbaar stuiver tranfersom verzekeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos