Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax: contractverlengingen on-hold

9 april 2011 11:56 - Ajax.nl

In een verklaring op Ajax.nl reageert Rik van den Boog op de berichtgeving over het op non-actief stellen van een aantal jeugdtrainers van de groep Cruijff per 30 juni. Volgens Van den Boog zijn de afgelopen week gesprekken geweest met jeugdtrainers om de onrust binnen de organisatie te beteugelen die was ontstaan de afgelopen weken.

""Het opleiden van jeugdspelers gaat natuurlijk gewoon door, ongeacht wat er gebeurd is. Dat is voor sommige betrokkenen moeilijk, maar de staande organisatie moet daar voor zorgen. Wij hebben in onze gesprekken met de jeugdtrainers gevraagd om respect naar elkaar te tonen. En we moeten met zijn allen geduld betrachten."

Hoe zit dat met de jeugdtrainers van wie de contracten aflopen per 1 juli 2011? ""Er loopt een aantal contracten af en wij vinden het niet verstandig om op dit moment, onder de huidige omstandigheden, contracten te verlengen. Dat is iets anders dan dat we mensen ontslaan of op non-actief zetten, want dat is helemaal niet aan de orde en dat hebben we ook niet als zodanig besproken met de betrokkenen. We kunnen met deze jeugdtrainers desnoods tot 1 juli wachten, al is dat niet ideaal. Maar er is nu geen haast bij. In de tussentijd werken we gewoon door."

Meer op Ajax.nl




Tags

jeugdtrainers hold beteugelen betrachten haast tussentijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper