Transparent
Inloggen
Sluiten

Ledenraad gaat spanningsveld tussen eisen Cruijff en bestuur onderzoeken

3 april 2011 18:24 - Ajax.nl

De ledenraad van Ajax heeft de opdracht om drie nieuwe bestuurders van de voetbalvereniging AFC Ajax te benoemen, die ook plaats zullen nemen in de RvC. De ledenraad stelt vast dat het voldoen aan de zware vereisten voor de functies enerzijds, en de samenwerking met Johan Cruijff anderzijds, een spanningsveld met zich mee heeft gebracht.

Teneinde nimmer meer in een situatie te geraken als vorige week is ontstaan, heeft de ledenraad een commissie benoemd, die dat spanningsveld zal onderzoeken. De commissie wordt gevormd door de ereleden Hennie Henrichs en Arie van Os, ledenraadslid Cees van Oevelen en de voorzitter van de ledenraad, Rob Been jr.

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

ledenraad spanningsveld bestuur afc enerzijds ereleden henrichs ledenraadslid oevelen rvc teneinde vereisten voetbalvereniging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper