Ajax wint met 3-0 van Heracles

3 april 2011 16:22

Ajax heeft de competitiewedstrijd thuis tegen Heracles met 3-0 gewonnen. Bij rust was de stand nog 0-0.

De eerste helft begon met een kans voor Heracles. Vervolgens had Ajax de wedstrijd onder controle, maar drukte het te weinig door om de voorsprong af te dwingen. In de tweede helft werd de wedstrijd opener. Heracles drong meer aan, waar Ajax het moeilijk mee had. Toch was het Ajax dat op voorsprong kwam. Doelman Pasveer ging bij een hoge bal op verschrikkelijke wijze in de fout. Oleguer kon de bal op de doellijn binnenkoppen, al had de bal er ook zonder zijn aanraken ingegaan. Vervolgens moest Heracles nog meer komen en kon Ajax via De Jong en Ozbiliz ook nog de 2-0 en 3-0 maken.