Transparent
Inloggen
Sluiten

Van den Boog: we gaan door met ons beleid

30 maart 2011 20:48 - Ajax.nl - twitter

Rik van den Boog denkt vooralsnog niet aan opstappen. 'We gaan gewoon door met ons beleid', zo citeert Ajax.nl de woorden van de algemeen directeur. De huidige directie blijft gesteund worden door de Raad van Commissarissen, die tot ze vervangen worden in functie blijven. Na het aanwijzen van een nieuwe Raad van Commissarissen door de Ledenraad, kan die RvC een oordeel vormen over de directie.

"Tot dan blijven we hard voor Ajax werken", zei Van den Boog tegenover AT5. "We zijn met Ajax op de goede weg. Er gaan ook veel dingen goed. Wij als directie blijven zitten zo lang het huidige bestuur en raad van commissarissen er nog zijn. Daarna zien we wel verder."

"De ledenraad is nu aan zet vervangers te zoeken, dat wachten wij af. Het is jammer voor Ajax, want het gaat al te lang niet over voetbal. En dat terwijl we in de bekerfinale staan, in de Champions League hebben gespeeld en Europees overwinterd hebben. Bovendien staan we er financieel goed voor. Morgen gaan we weer aan het werk voor Ajax. Dat werk kan niet blijven liggen."

Meer op Ajax.nl - twitter




Tags

ledenraad aanwijzen bekerfinale bestuur citeert overwinterd rvc vervangers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eriksen forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo tahirovic taylor volendam