Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergkamp beschuldigt Van den Boog van spelletjes

26 maart 2011 07:57 - Telegraaf

Verslaggever: P.

Dennis Bergkamp is van mening dat Rik van den Boog een spelletje speelt. "Het is jammer dat hij de focus nu op de mensen legt die niet in onze plannen voorkomen", zegt Bergkamp nadat Van den Boog het technisch rapport van Johan Cruijff afschoot. Een jaar geleden rond dezelfde tijd moesten er zes trainers weg. Zelfs een aantal dat een goed beoordelingsgesprek had gehad, onder wie Wim Kwakman en Arnold Mühren. En me dunkt dat Arnold als speler en trainer van onschatbare waarde is geweest voor Ajax. Waarom ging het ontslaan vorig jaar makkelijk en nu moeilijk? Er wordt gedaan alsof wij de grote boeman zijn, terwijl wij juist sommigen in een andere functie wilden behouden? Wij hebben een doel voor ogen en dan is het logisch dat je mensen om je heen verzamelt die dat kunnen realiseren. Het is niet zo dat de anderen er niks van kunnen of niet aardig zijn. Wij achten ze gewoon minder geschikt om Ajax terug te brengen naar de top.”

De bewering van Van den Boog dat degenen waarvoor Cruijff geen toekomst bij Ajax ziet gisteren al werkeloos zouden zijn noemt Bergkamp in een ander bericht in De Telegraaf een pertinente leugen: "Die mensen zouden niet gelijk op straat komen te staan. We wilden wél direct de knop omzetten om op 1 juli klaar te zijn. Maar uiteraard zouden de contracten worden gerespecteerd.”

Meer op Telegraaf




Tags

bergkamp arnold beschuldigt afschoot beoordelingsgesprek bewering boeman dunkt knop kwakman leugen muhren omzetten onschatbare rapport telegraaf verzamelt werkeloos

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos