Transparent
Inloggen
Sluiten

Jonk: Wel degelijk verschillen tussen de plannen en het beleid

26 maart 2011 07:54 - Telegraaf

Verslaggever: P.

Wim Jonk heeft met verbazing kennis genomen van de opmerkingen van Rik van den Boog dat de voorstellen van het technisch platform aansluiten bij het technisch beleid dat al door de club wordt gevoerd. Jonk: "Een essentieel verschil tussen het huidige beleid en de voorstellen die wij hebben gedaan is de invulling van de individuele trainingen en begeleiding. Daar staat in het beleidsplan niets over, dus zijn wij daar de afgelopen jaren zelf mee aan de slag gegaan. Omdat trainers als Dennis Bergkamp, mijn persoon en nog een paar anderen vinden dat dit een wezenlijk onderdeel van de opleiding moet zijn. Het mooie was, dat iedereen die we ermee confronteerden, het belang ervan meteen onderschreef. De interessante ideeën die Cruijff, Van Basten en Rijkaard daar ook over hebben, zijn aan onze bevindingen toegevoegd. Dat maakt dit rapport in mijn ogen ook zo sterk. Om te suggereren, dat het aansluit bij het huidige beleid vind ik daarom heel teleurstellend. Het is gewoon niet waar.”

Meer op Telegraaf




Tags

jonk basten begeleiding beleidsplan bergkamp confronteerden essentieel onderschreef rapport rijkaard suggereren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos