Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bereikt geen akkoord met Cruijff

24 maart 2011 22:10 - Ajax.nl

Verslaggever: P.

De directie van Ajax, de Raad van Commissarissen en de leden van de technische klankbordgroep zijn er in een onderling gesprek niet uitgekomen. De huidige directie van Ajax onderschrijft het technisch advies van de klankbordgroep onder leiding van Johan Cruijff over de voetbalontwikkeling bij Ajax.

,De directie van Ajax onderschrijft het technisch advies van de klankbordgroep onder leiding van Johan Cruijff over de voetbalontwikkeling bij Ajax. Wij willen graag uitvoering geven aan de adviezen. Ajax wil de kennis en ervaring van voormalig topvoetballers als Bergkamp en Jonk, maar ook andere Ajax-iconen, inzetten. Dit hebben wij met Johan Cruijff besproken vanavond. Eén ding is daarbij glashelder: wij zijn verantwoordelijk, dat kunnen wij niet zomaar uit handen geven. Het kan niet zo zijn dat de directie klakkeloos uitvoert wat door anderen wordt opgedragen. Over de voetbaltechnische aanbevelingen zijn we het eens en daar wilden we samen aan werken. Daarom is het zo jammer dat we vanavond er niet met elkaar zijn uitgekomen," aldus Rik van den Boog.

Voorzitter Uri Coronel, namens de gehele Raad van Commissarissen,: ,,Ik ben er bij betrokken geweest. Wij ondersteunen het standpunt van de directie dat het totale beleid inclusief het personeelsbeleid, niet uit handen mag worden gegeven."

Meer op Ajax.nl




Tags

klankbordgroep onderschrijft uitgekomen voetbalontwikkeling aanbevelingen bergkamp coronel glashelder iconen jonk klakkeloos personeelsbeleid topvoetballers uitvoering uitvoert uri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht