Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff verliest zijn geduld met directie van Ajax

24 maart 2011 05:05 - Volkskrant

De Volkskrant meldt dat Johan Cruijff zijn geduld met de directie van Ajax verliest. Een week nadat hij zijn eerste adviezen voor de hervorming van de club indiende, heeft Cruijff taal noch teken gehoord, ondanks dat hij daartoe nadrukkelijk verzocht heeft.

De plannen liggen ook gevoelig bij de club, aangezien er in de nieuwe opzet geen plaats meer is voor Danny Blind als assistent-trainer, en er ook geen technisch directeur komt. Rik van den Boog liet vorige week weten dat Ajax bekijkt in hoeverre de invoering van de plannen mogelijk en gewenst is, terwijl Cruijff de plannen echt als blauwdrukken ziet. Dat is Cruijff allemaal te sloom en niet doortastend. Vanuit de directie komt Cruijff te weten dat Ajax het tempo van de gesprekken zelf wil bepalen, terwijl de invoering volgens hem niet moeilijk is te realiseren.

Cruijff gaf al aan dat de personele invulling voor 1 april bekend hoort te zijn, zodat Ajax bij het begin van het nieuwe seizoen op 1 juli ook helemaal klaar is voor de herstart.

Meer: De Volkskrant

Meer op Volkskrant




Tags

volkskrant blauwdrukken blind danny doortastend hervorming indiende sloom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper