Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff:er is weer een ouderwets voetbalbolwerk ontstaan bij Ajax

21 maart 2011 07:28

In zijn column in De Telegraaf is Johan Cruijff heel enthousiast over de ontwikkeling bij Ajax. "Uitgelekt is al, dat Frank de Boer, Dennis Bergkamp en Wim Jonk het hart van Ajax moeten vormen. Daarin staan ze niet alleen. Van mijn persoon tot Marco van Basten, Frank Rijkaard en nog veel anderen, iedereen staat achter het drietal en is bereid om te adviseren als ze daarom vragen."

"Dat is ook zo bijzonder aan dit proces. Alles wat binnen en rond Ajax direct uit het voetbal komt, ondersteunt het rapport. Terwijl we eigenlijk nog moeten beginnen, is zo al een ouderwets voetbalbolwerk ontstaan. Een groep oud-voetballers die volledig achter De Boer, Bergkamp en Jonk staat."

"Drie grote Ajacieden, die een geweldige visitekaart voor de club zijn. Die zich door zo’n beetje alle oud-collega’s gesteund weten. Voormalige topvoetballers op wie ze op ieder moment een beroep kunnen doen. Daar krijg ik een fantastisch gevoel van."

Meer: De Telegraaf




Tags

ouderwets voetbalbolwerk bergkamp boer jonk telegraaf basten beroep column rapport rijkaard topvoetballers visitekaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos