Transparent
Inloggen
Sluiten

Supertrio De Boer, Bergkamp en Jonk moet technische leiding van Ajax gaan vormen

16 maart 2011 07:41

In de plannen van Johan Cruijff moet het 'supertrio' Frank de Boer, Dennis Bergkamp en Wim Jonk het nieuwe grote voetbalhart gaan vormen bij Ajax en worden respectievelijk verantwoordelijk voor de A-selectie, opleiding en scouting bij de Amsterdamse club worden. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Johan Cruijff, de voorzitter van het technisch platform, denkt dat het trio er samen voor kan zorgen dat Ajax op termijn weer synoniem staat voor succes, onderscheidend voetbal en het afleveren van Europees toptalent.

Belangrijkste wijziging is het vervallen van de functie hoofd jeugdopleiding, nu ingevuld door Jan Olde Riekerink. Welke rol Danny Blind gaat invullen is niet exact duidelijk, maar hij zou sowieso samen met Hennie Spijkerman hoofdtrainer Frank de Boer kunnen blijven assisteren. Daarnaast liggen er taken in het technisch management in het verschiet.

Lees het uitgebreide artikel over de eerste aanbevelingen van Cruijff in De Telegraaf




Tags

boer bergkamp jonk supertrio telegraaf aanbevelingen afleveren blind danny olde onderscheidend riekerink spijkerman synoniem trio verschiet voetbalhart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah