Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff over eerste adviezen van technisch platform

15 maart 2011 21:56 - Ajax.nl

Het technisch platform onder leiding van Johan Cruijff heeft dinsdag haar eerste adviezen opgeleverd. De gepresenteerde plannen gaan deels over het technisch model van de club, maar met name over de jeugdopleiding. De komende maanden staan nog andere voetbaltechnische zaken op de agenda van deze klankbordgroep.

Cruijff daarover op Ajax.nl: "Een paar oud-topvoetballers gaat samen met hoofdtrainer Frank de Boer het ‘technische hart’ vormen van het nieuwe Ajax, en zij krijgen de rugdekking van een groot aantal ex-spelers binnen en buiten de club die voor ze klaarstaan. Ik denk dat iedereen binnen Ajax ook dolgraag achter zulke coryfeëen zal staan. Zij gaan de technische normen van Ajax opstellen en bewaken en zorgdragen dat op die technische normen wordt gestuurd door de beste mensen op de beste plek. Je hebt namelijk zowel kwaliteit als resultaat nodig. Resultaat zonder kwaliteit is saai, kwaliteit zonder resultaat is onzinnig. Deze toppers begrijpen dat volledig."

"Er moeten nu snel beslissingen genomen worden en daarom hebben we bij iedere stap in het proces de directie op de hoogte gehouden en contact gehouden met de Raad van Commissarissen. We willen namelijk klaar zijn vóór het volgende seizoen en eigenlijk zijn we dan al laat. Nu moeten we voortvarend de uitvoering ter hand nemen."

Lees het gehele stuk van Cruijff op Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

boer coryfeeen gepresenteerde klaarstaan klankbordgroep rugdekking topvoetballers uitvoering voortvarend zorgdragen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper