Transparent
Inloggen
Sluiten

Anita wil ondanks interesse het liefst blijven

11 maart 2011 07:28

Volgens de zaakwaarnemer van Vurnon Anita staan de clubs in de rij voor zijn pupil. Malaga en Fenerbahce zegde hij in de winterstop af. Olympique Marseille is nog in beeld. "Ik ben gebeld met de vraag of Vurnon een transfer naar Marseille ziet zitten. We houden de optie open”, aldus zijn zaakwaarnemer in De Telegraaf. "Het is geen club waar je op voorhand nee tegen zegt. Maar hij wil in principe in Amsterdam blijven. De bal ligt bij Ajax. Die clubs komen pas in beeld als Ajax niet handelt."

Extra reden voor Anita om te willen blijven is dat hij nu in aanmerking komt voor zijn favoriete rol op het middenveld. Buitenlandse clubs zien hem vooral als linksback.

Meer: De Telegraaf
Tags

anita marseille telegraaf vurnon fenerbahce handelt malaga pupil voorhand zegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom annex berghuis boomen branco elsimao farioli forbs godts halven hato henderson hlynsson jim jong kiki linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst