Transparent
Inloggen
Sluiten

Mido terug in Amsterdam, Trabelsi ontbreekt

6 februari 2002 20:33

Verslaggever: M

Mido is terug in Amsterdam. De Egyptenaar voegde zich woensdag bij de A-selectie van Ajax, nadat hij enkele uren eerder was teruggekeerd uit Mali waar hij de afgelopen weken met Egypte actief was op de Afrika Cup. Maandag werden de Faroas in de kwartfinale uitgeschakeld door Kameroen. Hij nam daarna gelijk het vliegtuig naar huis. Als beloning voor zijn snelle terugkeer werd hij door Ronald Koeman bij de groep gehaald. Donderdagavond zal hij tegen FC Groningen op de bank zitten.

Van Hatem Trabelsi ontbreekt nog elk spoor. De Tunesier werd vorige week donderdag al met zijn land uitgeschakeld op de Afrika Cup, maar Ajax heeft tot nog toe niets van hem vernomen. De club hoopt dat hij woensdag nog arriveert in Nederland. Koeman is niet blij met de situatie. Hij wil Trabelsi eerst spreken voordat hij eventuele besluiten neemt.

Meer op




Tags

trabelsi mido afrika koeman arriveert egypte egyptenaar faroas groningen hatem kameroen mali nederland spoor tunesier uren vernomen voegde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos