Transparent
Inloggen
Sluiten

Lens: De Boer aan zet

8 maart 2011 07:19 - Telegraaf

Sigi Lens, zaakwaarnemer van Mounir el Hamdaoui, is van mening dat Frank de Boer aan zet is om het geschil tussen hem en de spits op te lossen. Na het duel met AZ liet De Boer juist weten dat de sleutel bij El Hamdaoui ligt.

"Mounir heeft de sanctie niet opgelegd, ik heb de sanctie niet opgelegd, het is De Boer die dat heeft gedaan. En dus is hij de enige die de sanctie ook weer ongedaan kan maken”,aldus Lens. "De bal ligt bij De Boer en niet bij Mounir. Die kan niet uit zichzelf zeggen: ik kom weer. De trainer zal intern met de situatie aan de slag moeten,” aldus Lens die de terugzetting van El Hamdaoui overdreven vindt: "En dan hoor ik, dat het er niet om gaat, wat Mounir heeft gezegd, maar over de manier hoe hij het gezegd heeft. Kom op nou. Dat vind ik erg overdreven. Als scheidsrechters telkens iemand rood zouden geven, als ze een cynische reactie krijgen, dan kunnen ze wel aan de gang blijven. Ik vind het veel te zwaar gestraft om iemand hiervoor naar het tweede team te zetten.”

Meer op Telegraaf




Tags

boer lens mounir hamdaoui sanctie cynische ongedaan sigi sleutel terugzetting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.195 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alders berghuis blessuregevallen boomen brobbey elsimao faberski farioli gaaei godts gooijer hato henderson jim jong kaplan kiki kroes praag rasmussen rensch rugani sevic skimovic slavia sutalo taylor traore uitverdedigen wijndal