Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitstekende zege Ajax tegen AZ: 4-0

6 maart 2011 18:17

Ajax won zondag opvallend eenvoudig met maar liefst 4-0 van AZ. Ajax was veel te sterk voor de Alkmaarders, die geen moment aanspraak konden maken op een goede uitslag.

Na ne paar minuten kwam Ajax al op 1-0. Een voorzet van Ebecilio werd door de goed meegekomen De Zeeuw binnengegleden. Ajax ging vervolgens rustig door. De ploeg combineerde goed en creëerde zich zo diverse mogelijkheden en kansen.

Na rust kende AZ een goede fase. Ajax strafte dat af met de 2-0. De Jong kreeg de bal met geluk voor de voeten en kon simpel scoren. Ajax kon daarna verder uitlopen. Eerst was het Ebecilio met zijn eerste competitiedoelpunt. Anita maakte het slot nog wat mooier door de 4-0 te maken. Toen stond AZ al met tien man door een rode kaart van Pelle voor te wild inkomen.




Tags

ebecilio aanspraak anita binnengegleden competitiedoelpunt creeerde jong meegekomen pelle slot strafte uitlopen wild

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos