Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: ik heb El Hamdaoui nog niet opgegeven

4 maart 2011 13:43

Op Ajax.nl liet Frank de Boer weten de hoop op El Hamdaoui nog niet te hebben opgegeven: "Ik geloof in een Mounir die gefocust is op voetbal. Dan kan hij van waarde zijn voor Ajax. Maar hij moet wel laten zien dat hij wil investeren."

"We hebben iedereen duidelijk gemaakt hoe we bij Ajax willen werken. Wie dat proces verstoort, of er niet in mee wil, haakt af. Gisteravond is er in de rust van de wedstrijd iets voorgevallen wat niet toelaatbaar was. Ik ga er verder niet op in wat dat was, maar het had niets met de tactiek te maken. Vanmorgen heb ik Mounir nogmaals aangesproken op zijn gedrag en hem gezegd dat hij niet bij de selectie voor de wedstrijd tegen AZ zit. Maandag moet hij met Jong Ajax trainen. De sleutel ligt nu bij hem. Niemand is belangrijker dan Ajax, ook Mounir El Hamdaoui niet en ook Frank de Boer niet."

Meer: Ajax.nl




Tags

boer hamdaoui mounir opgegeven jong sleutel toelaatbaar verstoort

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom ambieert belofte bergwijn boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli setford sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper