Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer niet tevreden over Cvitanich, positief over Lodeiro

2 maart 2011 18:18

Frank de Boer heeft Dario Cvitanich opnieuw buiten de wedstrijdselectie gelaten. Tijdens de persconferentie liet de coach weten niet tevreden te zijn over de aanvaller. "Ik moet keuzes maken en dat doe ik op basis van wat ik zie op de trainingen. Spelers kunnen zichzelf opstellen door goed te trainen en zichzelf te laten zien, maar dat doet Dario op dit moment niet genoeg," zo liet de coach weten volgens Ajaxlife.nl.

De Boer is meer te spreken over de terugkeer van Lodeiro. "Als het goed is, wordt Lodeiro maandag na de laatste onderzoeken vrijgegeven en dan mag hij weer wedstrijden spelen. Nicolas is een fantastische voetballer, die op meerdere posities kan spelen. Hij kan uit de voeten als nummer tien, links op het middenveld en als hangende rechtsbuiten."




Tags

boer lodeiro cvitanich dario ajaxlife hangende vrijgegeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners diepgang elsimao farioli francesco hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn text weggaan