PSV-Ajax eindigt in 0-0 gelijkspel

27 februari 2011 16:21

PSV-Ajax is zondagmiddag in een 0-0 gelijkspel geëindigd. Vooraf werd het duel bestempeld als bijblijven of afhaken. Het resultaat blijft door de 0-0 een beetje in het midden.

In het Philips Stadion kende Ajax een moeizame eerste helft. De ploeg speelde heel compact en gaf daardoor vrij weinig weg. Bij de mogelijkheden die er wel waren, deed Maarten Stekelenburg het uitstekend. Aanvallend kon de ploeg veel te weinig klaarmaken in de eerste helft.

In de tweede helft durfde de ploeg meer druk te zetten via inschuivende verdedigers. Ajax kwam daardoor beter in de wedstrijd. Veel open kansen waren er niet, waardoor de wedstrijd uiteindelijk eindigde in een terecht 0-0 gelijkspel.