Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: spel onder Jol was tegen de natuur van Ajax

26 februari 2011 10:54 - Nusport.nl

In een interview in De Volkskrant gaat Frank de Boer in op de veranderingen sinds het vertrek van Martin Jol. "Bij ons ging de bal naar voren en keken we hoe die twee spitsen daarvoor het deden. Dat is tegen mijn natuur, maar ook tegen de natuur van Ajax. Ik wil durf zien en geen lange ballen. Binnen drie tellen de bal heroveren, goede keuzes maken in balbezit, veel beweging. Daar wil ik met het eerste naar toe." De oud-verdediger heeft plezier hoog in het vaandel staan. "We doen het om het spelletje leuk te vinden, om supporters te vermaken."

"Wij moeten zorgen dat we resultaat halen, op de manier zoals Ajax wil spelen. Martin Jol heeft ook fantastische resultaten behaald, maar op bepaalde momenten dacht ik: 'dat hoort niet bij Ajax.' En ik niet alleen."

Meer: Nusport.nl

Meer op Nusport.nl




Tags

jol natuur boer durf heroveren keken volkskrant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper