Transparent
Inloggen
Sluiten

Waar de topper PSV-Ajax te bekijken? UPC digitaal kijkers kijken gratis

25 februari 2011 15:49

Aanstaande zondag staat de topper tussen PSV en Ajax op het programma. Naast het uitvak zijn er nog diverse andere mogelijkheden om het duel te volgen. Eredivisie Live zendt de wedstrijd live uit via kanaal 1 van de betaalzender. Kijkers met digitale televisie van UPC kunnen dit weekend nog gratis Eredivisie Live bekijken en de topper dus gratis bekijken via de kabel. Natuurlijk biedt radio 1, ook online, radioflitsen van de wedstrijd.

Heb je geen Eredivisie Live of UPC digitaal, kun je online een kijkcode kopen om het via een legale stream van Eredivisie Live te bekijken. De kosten bedragen daarvoor 6 euro en deze kan inmiddels kijkcode bestellen worden.

Bovenstaande geldt alleen voor mensen met een Nederlands IP-adres. Voor kijkers met een Belgisch IP-adres of dat van 26 andere Europese landen biedt Unibet een gratis stream. Daarvoor is wel een actief account benodigd met minimaal een storting.

Op Ajax Netwerk bieden we een overzicht met twitterupdates van de wedstrijd. Gebruik je twitter? Volg dan ook @ajaxnetwerk. Daarnaast is het duel samen met andere Ajax fans te beleven in de Ajax Chatbox.




Tags

eredivisie topper upc digitaal adres kijkcode ajaxnetwerk betaalzender bovenstaande chatbox kabel kanaal legale radioflitsen storting twitterupdates uitvak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sanchez sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid