Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: zondag is het bijblijven of afhaken

25 februari 2011 14:47 - Ajax.nl

Volgens Frank de Boer is de topper tussen PSV en Ajax cruciaal voor het verdere verloop van de titelstrijd. "Zondag is het bijblijven of afhaken. We moeten winnen om aan te haken. We krijgen nu allemaal heel lastige tegenstanders, we hebben PSV, de halve finale van de beker, AZ, Spartak Moskou. Dan kan je zien waar je staat," aldus De Boer op Ajax.nl.

"Voor de competitie is het belangrijk dat alle kampioenskandidaten, op FC Groningen na, zware Europese wedstrijden hebben. Of PSV verder is dan wij weet ik niet. Ik vond PSV tegen Lille gedeeltes van de wedstrijd goed, dominant en ze creëerden zelf ook kansen. Ze hebben Lille bij de strot gepakt. Maar wij zijn in goede doen een moeilijkere tegenstander dan Lille."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer bijblijven lille creeerden dominant gedeeltes groningen kampioenskandidaten moeilijkere spartak strot titelstrijd topper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht