Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax in blessuretijd langs Willem II

3 februari 2002 16:23

Verslaggever: M

Ajax heeft ook zijn tweede competitiewedstrijd in het jaar 2002 gewonnen. De Amsterdammers versloegen in Tilburg Willem II met pijn en moeite. Pas in de blessuretijd wisten de Ajacieden zich te ontdoen van de thuisploeg. Nikos Machlas en Pius Ikedia zorgden in de extra tijd voor de 3 - 1 overwinning. Na 90 minuten spelen stond er nog een 1 - 1 tussenstand op het scorebord. Ceesay opende vlak voor rust de score voor de Brabanders. Na een uur spelen kwam Ajax op gelijke hoogte. Victoria, verdediger van Willem II, bleek de bal achter zijn doelman De Vlieger te hebben gewerkt onder druk van Ikedia en Zlatan Ibrahimovic. Ajax greep uiteindelijk in de slotfase de volle winst door treffers van 2 invallers.

Meer op




Tags

ikedia ceesay ibrahimovic machlas nikos pius tilburg victoria vlieger zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos